Hockey

Sport 2000 van den Berg voelt zich sterk met hockey verbonden. Dit doordat hockey een van de grootste sporten in de omgeving is maar ook omdat Marita en Steven van den Berg in de jeugd op hoog niveau gehockeyd hebben.

 

Assortiment

Hockey is bij ons in de winkel ook een belangrijk assortiment. Wij zijn een officiële dealer van de grote merken Adidas, Brabo, Dita, Grays, Gryphon en Osaka. Van de bovengenoemde merken verkopen wij uiteraard sticks maar naast sticks hebben wij ook uitgebreid keus uit Hockeyschoen, Bitjes, Scheenbeschermers, kousen en andere accessoires. Doordat wij veel samenwerken met coachen die ons feedback geven over de artikelen en een aantal van onze medewerkers fanatieke hockeyers zijn, kunnen wij u optimaal adviseren in haak, bending, lengte en stick keuze.

 

Testen

Bij het kopen van een hockeystick is het heel belangrijk dat jij zelf een goed gevoel hebt bij een stick. Naast het advies dat het personeel je geeft. Hebben wij ook op de eerste verdieping een stuk kunstgras liggen met hockeyballen zodat jij elke stick kan testen en zelf daarna de stick kan kiezen die jou het beste gevoel geeft.

 

Hockey verenigingen

Wij zijn bij 4 hockey verenigingen in de omgeving aangesloten.

 

  • Dorsteti, Wijk Bij Duurstede
  • C. Doorn, Doorn
  • C. Maarn, Maarn
  • Shinty, Driebergen

 

Voor een heleboel teams van de bovengenoemde verenigingen regelen wij samen met sponsoren teamkleding. Dit is allemaal mogelijk omdat wij beschikken over een eigen drukkerij. Daarnaast zijn bij ons naast sponsor kleding ook de normale teamshirt, broekjes en rokjes verkrijgbaar.